Takaisin listaukseen

26.06.2023

Kohtaamisia Kotkassa Woikosken jälleenmyyntipisteessä

Kotkan Sammutinhuolto on pitkän linjan kotkalainen yritys, onhan se palvellut kotkalaisia jo yli 30 vuotta.

Kotkan Sammutinhuolto on toiminut Woikosken jälleenmyyntipisteenä kolmisen vuotta. Kari Miikkulainen osti yritystoiminnan noin puoli vuotta sitten oltuaan yrityksessä ensin työntekijänä. Woikosken tuotteista yrityksellä on myynnissä kaasutuotteiden lisäksi myös EWM:n hitsauskoneita ja -tarvikkeita.

Haastattelupäivänä Kotkan Sammutinhuollossa on säpinää. Kaasua tulee ja kaasua menee. Grillimakkara tuoksuu. Joku asiakas noutaa kesäiselle veneretkelle jauhesammutinta veneeseen mukaan, toinen opastetarroja yritykseensä. Woikosken daami hössöttää kameran kanssa. Vuorossa on kesän Hitsauskonepäivä!

Woikoskelta paikalla on myös aluemyyjä VP Virtanen, joka esittelee saksalaisen EWM:n huippulaadukkaita hitsauskoneita ja uutta tulokasta, rutiilihitsauslankaa.

Kari Miikkulainen ja Pirjo Havo työskentelevät välillä tiiviistikin kylki kyljessä. Huumori kukkii puolin ja toisin, kuten pienessä yrityksessä pitääkin. Myös Karin poika Jani on tuttu näky kotkalaisen yrityksen suunnalla.

Pirjo kertoo, että Woikosken kanssa työskentely on helppoa, koska kynnys ottaa yhteyttä on todella matala. Woikoskelle on helppo soittaa, olipa ongelma tai onni mikä tahansa. Kari puolestaan kertoo, että Woikosken tuoterepertuaari täydentää juuri sopivasti Kotkan Sammutinhuollon asiakkaiden tarpeita.

Takaisin listaukseen