Takaisin listaukseen

26.04.2023

Oletko muistanut huoltaa kaasunjakeluverkostosi?

Kaasuverkosto tulee huoltaa säännöllisesti ja tarkastaa vähintään kerran vuodessa. 

Kaasunjakeluverkoston huolto on tärkeä juttu. Monikaan ei tule ajatelleeksi sitä, että kaasuverkosto vaatii huoltoa ja ylläpitoa toimiakseen vuodesta toiseen moitteetta ja turvallisesti. 

Miksi verkoston huolto on tärkeää?

  • Huolto nostaa käyttövarmuutta ja kustannustehokkuutta. Säännöllisellä huollolla varmistetaan, ettei kaasuverkoston rikkoontumisesta aiheutuvia käyttökatkoja synny.
  • Lopputuotteen laatu nousee. Kaasunlaatu voi kärsiä käyttöpisteessä, mikäli putkiston kunto on huono.
  • Huolto lisää turvallisuutta. Mahdolliset kaasuvuodot vuotavan venttiilin tms. vuoksi voivat olla turvallisuusriski.

Woikoski toteuttaa kaasunjakeluverkostojen huolto- ja korjauspalveluita

Mikäli kaasuverkostoanne ei ole huollettu tai tarkastettu viimeksi kuluneen vuoden aikana, tarkastus on syytä tehdä pikimmiten. Silloin on hyvä lähteä liikkeelle kuntokartoituksesta, jossa tarkastetaan laitteiden ja verkoston kunto ja annetaan suositukset tarvittavista toimenpiteistä. Saat myös  kustannusarvion suositelluista toimenpiteistä.

Näin saat helposti kokonaiskäsityksen siitä, missä kunnossa kaasuverkostonne on ja millaisia toimenpiteitä huollon suhteen on hyvä tehdä.

Ja jotta asiat eivät jää muistin varaan, huoltosopimuksen avulla varmistat, että tarkastukset ja huollot hoidetaan jatkossa säännöllisesti. Näin varmistetaan, ettei kaasuverkoston rikkoontumisesta aiheutuvia käyttökatkoja synny, kaasunlaatu ei pääse kärsimään putkiston huonon kunnon vuoksi, eikä työskentelyssä ole turvallisuusriskejä esim. kaasuvuotojen vuoksi.

Huolto- ja korjauspalvelut Woikoskelta

Woikoski toteuttaa kaasunjakeluverkostojen huolto- ja korjauspalveluita laadukkaasti ja sovitulla aikataululla.

  • Kuntokartoitukset
  • Huoltosopimukset
  • Korjaus

Teemme puolestanne huoltosuunnitelmat ja huollamme laitteet, jotta teillä on turvallinen ja toimintavarma verkosto sekä tarvittava puhtausluokka kaasuissa!

Painelaitteen käytönvalvoja -palvelut

Kaasukeskuksille on nimettävä vastuullinen hoitaja. Mikäli kyseessä on rekisteröitävä painelaite, se vaatii myös nimetyn käytön valvojan, jonka vastuulla on painelaitteen käytön ja kunnon valvonta.

Mikäli yrityksestänne ei löydy soveltuvaa käytön valvojaa, Woikoski tarjoaa myös painelaitteiden käytön valvoja -palveluita.

Takaisin listaukseen