Takaisin listaukseen

23.01.2023

PEL-Tuotteen Woikoski-tarina

Rantasalmella 1987 perustettu maatalouskoneiden valmistukseen ja myyntiin erikoistunut metallialan perheyhtiö PEL-Tuote Oy tarjoaa suomalaista osaamista Suomen kivisimmiltä pelloilta.

Osaamista Suomesta

Pienestä maatalouden sivutoimesta alkanut yritystoiminta on kasvanut 35 vuoden aikana. Tänä päivänä PEL-Tuote on kansainvälistä kauppaa käyvä perheyritys, jonka tuotannosta noin 50 % menee vientiin. PEL-Tuote on rakentanut yritystoimintaansa tuotevalikoimaansa kehittämällä sekä yritysostoin. 

Perheyrityksen toimintatavoissa korostuvat asiakkaan arvostus, me-henki sekä rehellisyys ja suorapuheisuus. Yrityksen toiminta perustuu maatalouden tarpeet hyvin tuntevaan, ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä käytettävien komponenttien korkeaan kotimaisuusasteeseen, jotka takaavat asiakkaille laadukkaan suomalaisen tuotteen.

Kysyimme, mitä PEL-Tuotteelle nyt kuuluu. "PEL-Tuotteelle kuuluu oikein hyvää. Perheyritystä luotsaa eteenpäin toinen sukupolvi, kolmatta polvea koitetaan houkutella jatkamaan toimintaa", kertoo toimitusjohtaja Mikko Lappalainen.

Perheyrittäjyys merkitsee PEL-Tuotteelle halua kehittää toimintaa ja viedä yritystä eteenpäin tulevaisuuteen katsoen, jotta  jälkipolville jää hyvä ja kannattava yritys. PEL-Tuote on tehnyt Woikosken kanssa yhteistyötä PEL-Tuotteen perustamisesta lähtien vuodesta 1987. Yritysten yhteistyö alkoi, kun Mikko Lappalaisen tädin mies Erkki Naukkarinen, ”Nakke”, oli töissä Woikosken Varkauden toimipisteellä 42 vuotta. 

Yhteistyötä Woikosken kanssa kuvaa se, kuinka hyvin yritysten työntekijät ovat osanneet sitoutua toisiinsa. Kaikki on aina tullut ajallaan ja ollut mitä on pitänytkin. "Arvostan erityisesti sitä, että Woikoskella puhutaan kuin ihminen ihmiselle", Lappalainen sanoo. "Olen pitänyt palvelun tasosta ja homma on toiminut Ville Melan kanssa. On tärkeää, että osataan olla ihmisiä ihmisille ja että asiat tapahtuu ja homma hoituu. Jatketaan samalla tiellä!" 

Takaisin listaukseen