avainlippuitsenäisyyspäiväsuomiwoikoski

03.12.2021

Suomalaista kaasua jo reippaasti yli 100 vuoden kokemuksella

Meille Woikoskella itsenäisyys, suomalaisuus sekä perheyrittäminen ovat erittäin tärkeitä arvoja. Woikosken 140 vuotta kestäneellä taipaleella Suomen itsenäistymisellä ja sen vaikutuksella teollisuudelle ja yritystoiminnalle on ollut merkittävä rooli.

Vuonna 1882 perustetun Woikosken 140-vuotias historia mukailee 1917 itsenäistyneen Suomen teollisuushistorian vaiheita. Woikoski Oy on aina ollut suomalainen, itsenäinen, kaasuteollisuuden perheyritys, nyt jo neljännessä polvessa toimien. Tänä aikana Woikoski on kasvanut alansa huippuosaajaksi ja luotettavaksi asiantuntijaksi ja partneriksi, jonka pitkälle jalostetut, korkealaatuiset tuotteet, asiantuntijapalvelut sekä kattava jakeluverkosto takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. Jatkuvuus on meille tärkeämpää kuin nopeat pikavoitot ja pyrimme toimimaan vastuullisesti ja luomaan kestävää kehitystä. Tästä syystä yhä useampi yritys valitsee Woikosken kumppanikseen. 

 

Suomalaista työtä – Avainlippu-tuotteita ja -palveluita

Kaasut liittyvät lähes kaikkiin yhteiskuntamme toimintoihin ja jokapäiväiseen elämäämme - oli kyse sitten tuotantotoiminnasta, elintarvikkeista, sairaanhoidosta tai sähkön tuottamisesta. Olemme mukana lähes kaikilla elämän alueilla. 

Woikosken kaasuille ja palveluille on myönnetty avainlippu. Avainlippu-merkki auttaa tunnistamaan tuotteita ja palveluita, jotka tuovat Suomeen työtä ja toimivat vastuullisten periaatteiden mukaisesti.