Takaisin listaukseen

10.03.2023

Tavarataksi Woikosken yhteistyökumppanina

Tavarataksi Finland Oy on valtakunnallinen paketti-, rahti-, nosturi- ja kaasupalveluiden luotettava kuljetuskumppani.

Sen kautta kulkee kymmeniä tuhansia lähetyksiä vuodessa ja liikevaihto vuonna 2020 oli 19,6 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 13 toimihenkilöä, 113 alihankkijaa sekä välillisesti yli 300 kuljettajaa. 200 autoa kuljettaa päivittäin Tavarataksin kuljetuksia. Liikeidea on säilynyt lähes samana kaikki nämä vuodet, vaikka toimintatavat ja koko toimiala on muuttunut vuosien saatossa.

Tänä päivänä Tavarataksi Finland Oy:lle kuuluu hyvää. Liiketoimintajohtaja Miko Kaapu kertoo yrityksen pystyneen kehittämään toimintaansa ja saavuttamaan pientä kasvua liiketoiminnassa, huolimatta poikkeuksellisista ajoista.
 

Uudistumista asiakkaan kanssa

Tavarataksin keskeisinä arvoina ovat vuorovaikutus, uudistuminen yhdessä asiakkaiden kanssa, toiminnan selkeys ja luotettavuus sekä ennen kaikkea tehdään se mitä luvataan.

Tavarataksi on tehnyt Woikosken kanssa yhteistyötä useamman vuosikymmenen ajan. Sinä aikana yhteistyö on lisääntynyt merkittävästi. Miko Kaapun mukaan Tavarataksi ja Woikoski ovat yhdessä kasvaneet ja muuttaneet toimintaa vuosi vuodelta paremmaksi. On vuosien varrella järjestetty henkilöstöjen yhteisiä jääkiekko-otteluitakin.

Takaisin listaukseen