Takaisin listaukseen
#saripalmberg#woikoski

16.02.2024

Woikosken toimitusjohtaja Sari Palmberg on sydämeltään hevosihminen

Woikosken toimitusjohtaja Sari Palmbergille rakas harrastus tuo arvokasta vastapainoa työhön. Kuvassa Sari ja Zippo Lotus.

Woikoski Oy:n toimitusjohtaja Sari Palmberg ei ole pelkästään liike-elämän vaikuttaja, vaan sydämeltään hän on myös hevosihminen. Rakkaimpiin harrastuksiin kuuluukin kouluratsastus, jossa Sari kilpailee vaativalla tasolla.  Sari kertoo harrastuksen olevan rentouttavaa vastapainoa työhön ja tuovan tarpeellista liikuntaa arkeen. Hän onkin elämänsä kunnossa tavoitteellisen ratsastuksen ja sitä tukevan treenauksen myötä.

Sari kertoo ratsastuksen tarjoavan hänelle arvokasta vastapainoa työlle. Se ei ole pelkästään liikuntaa, vaan myös henkistä palautumista. "Ratsastus on minulle rentouttavaa ja samalla tavoitteellista", hän toteaa. "Se pitää mieleni virkeänä ja kehoni kunnossa."

Sarin johdolla Woikoskella panostetaan henkilöstön hyvinvointiin. Yritys tarjoaa työntekijöilleen kattavasti liikunta- ja kulttuurietuja, jotka kannustavat aktiiviseen elämäntapaan. "Uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö on avain menestyksekkääseen liiketoimintaan", Sari korostaa. "Liikunta ei ole vain keino pitää keho kunnossa, vaan myös tärkeä osa henkistä hyvinvointia."

Takaisin listaukseen