ewmhitsaushitsauskoneetwoikoski

30.09.2021

Woikoski luottaa EWM:ään

Woikoski on Pohjoismaiden suurin EWM:n jällleenmyyjä. Laaja tuotevalikoima sisältää puikkohitsaus-, TIG-hitsaus-, MIG/MAG-hitsaus sekä plasmahitsauskoneet.

EWM on Saksan johtava hitsauskoneiden valmistaja. Perheyritys aloitti toimintansa jo vuonna 1957 ja nykypäivänä EWM:än hitsauskoneet ovat tunnettuja ympäri maailman. Heille hitsaus tarkoittaa huipputeknologiaa, optimaalista käytettävyyttä ja ensiluokkaisia tuloksia. EWM:n avulla hitsaat taloudellisemmin, turvallisemmin ja laadukkaammin. Erinomaisesta laadusta kertoo myös 3 vuoden takuu hitsauskoneille ja 5 vuoden takuu ilman käyttörajoituksia pääkomponenteille, tasasuuntajille sekä muuntajille.

Woikoski on Pohjoismaiden suurin EWM:n jällleenmyyjä. Laaja tuotevalikoima sisältää puikkohitsaus-, TIG-hitsaus-, MIG/MAG-hitsaus sekä plasmahitsauskoneet. Koneita löytyy sekä mekaaniseen että automatisoituun hitsaukseen.

Woikoski ja EWM uskovat, että jokaiselle löytyy ihanteellinen hitsauskone, anna meidän löytää se sinulle! Woikoskelta saat kaiken hitsauksessa tarvittavan niin kotihitsarille kuin koko hitsaavalle teollisuudellekin – hitsauskoneet, lisäaineet ja tarvikkeet, kaasut ja kaasuverkostot, sekä niiden huolto- ja kunnossapitopalvelut. Näiden lisäksi tarjoamme palveluitamme hitsausmenetelmien sekä ammattitaidon kehittämiseen sekä ylläpitoon.
 

Katso lisää hitsauksen kokonaiskonseptistamme:

 

Hitsauksen kokonaiskonsepti