Takaisin listaukseen

07.03.2024

Woikoski Tapahtumissa 2024 – Innovaatiota Ilmassa

Woikoski on tänä vuonna aktiivisesti mukana useissa mielenkiintoisissa tapahtumissa, joissa se jakaa osaamistaan ja ratkaisujaan mm. teollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin.

Näissä tapahtumissa edistetään alojen kehitystä ja ne tarjoavat oppimis- ja verkostoitumismahdollisuuksia niin tulevaisuuden osaajille kuin ammattilaisillekin.

 


 

Woikoski mukana Nordic Welding Expossa Tampereella 19.-21.3.2024

Nordic Welding Expossa kohtaavat hitsausalan innovaatiot ja huippuluokan tuotteet. Tampereella on mahdollista päästä todistamaan uusiempien koneiden, laitteiden ja ratkaisujen toimintaa käytännössä ja saada asiantuntijoiden apua omiin tuotannon haasteisiin. NWE on hitsausalan ykköstapahtuma ja kokoaa yhteen ammattilaiset, tulevaisuuden osaajat sekä yritykset.

Woikoski on messuilla mukana esittelemässä hitsauksen kokonaisratkaisumalliaan. Woikoskelta saat kaiken hitsauksessa tarvittavan avaimet käteen periaatteella ja toimivuustakuulla, kaasuista koordinointiin. Tule osastollemme kuulemaan lisää! Tutustu samalla EWM:n hitsauskoneisiin ja Optrelin kypäriin.

Lue messuista lisää sivultamme

Woikosken osasto: A 601


 

Woikoski Medical Sairaalatekniikan päivillä Jyväskylässä 29.-30.5.2024

Sairaalatekniikan päivät ovat kohdennettu sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle ja sen järjestävät Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry yhdessä Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa. Toukokuun Sairaalatekniikan päivät järjestetään Jyväskylän Tapahtuma- ja messukeskus Paviljongissa 29.-30.5.2024.

Tapahtuma kerää yhteen alan parhaimmat asiantuntijat ja ammattilaiset ja edistää alalla toimivien ammattitaitoa ja ammatillista toimintaa. Woikoski Medical tarjoaa korkealaatuisia asiantuntijapalveluita kaasunjakelujärjestelmien suunnitteluun, asentamiseen, testaukseen, käyttöönottoon, koulutukseen sekä huoltoon. Tarjoamme myös monipuolisia, sairaala- ja lääkkeellisten kaasujen käyttöön liittyviä tuotteita. Tule kuulemaan lisää Woikoski Medicalin näyttelypaikalle!

Woikoski Medicalin näyttelypaikka: 100

 


 

 

Woikoski Open House 6.6.2024

Woikoski järjestää asiakkailleen hitsaukseen keskittyvän demo- ja koulutuspäivän Lahden demotiloissa. Päivä huipentuu yhteiseen illanviettoon kesäisessä Lahden satamassa.

 


 

Woikoski pääyhteistyökumppanina Terveys ja talous -päivillä Helsingissä 28.–29.8.2024

Woikoski on tänä vuonna Terveys- ja talous -päivien pääyhteistyökumppani. Suomen Terveys ja talous ry järjestää vuotuiset valtakunnalliset Terveys ja talous -päivät Helsingissä hotelli Presidentissä 28.-29.8.2024. Tapahtumaan kokoontuu terveydenhuollon toimijat, vaikuttajat ja päättäjät ympäri Suomen.

Tapahtuman kärkiteemoja tulevat olemaan muun muassa hyvinvointialueiden ohjaus, talous, hankinnat, uudet teknologiat, tekoäly ja arvoperustainen toiminnan uudistaminen. Tule kuulemaan myyntijohtajamme Ville Melan puheenvuoro “Kokonaispalvelua ja kumppanuutta” 29.8.2020 klo 11.10–11.35. 

Woikosken näyttelypaikka: 34

 


 

 

Woikoski Medical mukana Hammaslääkäripäivillä Helsingissä 6.–8.11.2024

Hammaslääkäripäivät 2024 kokoaa alan ammattilaiset kouluttautumaan ja tutustumaan alan näyttelyyn marraskuussa jo 85. kerran. Tämän vuoden Hammaslääkäripäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 6.–8.11.2024. Tärkeänä osan tapahtumaa on myös laaja alan näyttely to–pe 7.–8.11.2024. Tapahtuman teeman on tänä vuonna ”Yhdessä potilaan parhaaksi”, joka korostaa eri ammattiryhmien yhteistyötä ja potilaan tärkeää roolia suunterveyden ylläpitämisessä.

Woikoski Medical on mukana Hammaslääkäripäivillä esittelemässä ratkaisujamme hammashoidon kivunlievitykseen ja miellyttävämpään hoitokokemukseen. Tule kuulemaan lisää näyttelypaikallemme!

Woikoski Medicalin osaston numero: 1g29
 

Takaisin listaukseen