Suunnittelu ja asennus

Kaasuverkostojen suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Woikoski Medical tarjoaa kotimaisten kaasutuotteiden lisäksi myös asiakaskohtaisen kaasunjakeluverkoston suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon.

Sairaaloiden ja terveydenhuoltoyksiköiden kaasuverkostojen suunnittelussa on otettava huomioon laitoksen omat tarpeet sekä voimassa olevat standardit sekä määräykset. Woikosken tarjoamat palvelut kattavat kaasuverkoston sekä säiliöiden koon laskennan ja määrittämisen sekä esitykset ja suositukset säiliöiden sekä kaasupullovarastojen sijoittelusta.

Kuvaamme asiakkaan prosessin, jonka perusteella määrittelemme volyymiprofiilin ja oikean puhdistusmenetelmän puhtausluokasta riippuen ja tarjoamme eri vaihtoehdot asiakkaan tarpeeseen kaasun laadun sekä kulutuksen huomioiden.  

Asennus

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia asiantuntijapalveluja kaasunjakelujärjestelmien asentamiseen, testaukseen ja käyttöönottoon sekä opastaa laitteiden käyttöä sairaaloissa. Huoltopalveluilla varmistetaan, että kaasulaitteistot ja -putkistot toimivat turvallisesti ja luotettavasti säännösten mukaisesti.

Kysy lisää tai pyydä tarjous