Poseidon-imuejektori

Poseidon-imulaite on suuren virtausmäärän ja hyvän imutehon ilmakäyttöinen imuejektori, jonka kapasiteetti on jopa 60 l/min. Kompaktin kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta se soveltuu moniin käyttökohteisiinleikkaussaleissa ja ensihoidossa.

Tuotenimike: T203780

 

 Poseidon on suunniteltu tuottamaan suuren virtausmäärän ja hyvän imutehon mahdollisimman vähäisellä ilmankulutuksella. Imu toimii hengitysilmalla, instrumentti-ilmalla tai hapella, minkä johdosta imuejektoria voidaan käyttää leikkausosastoissa, joissa on tiukat toimintavarmuutta, kapasiteettia ja melutasoa koskevat vaatimukset. 

Imulaitetta käytetään yhdessä imupullon kanssa ja se toimii kahdella tyhjiöpumpulla, jotka sisältävät mikropiirin. Tarkka säätöventtiili on asennettu laitteen etupuolelle ja se takaa alipaineen vaivattoman ja täsmällisen säädön. Alipaine on helposti luettavissa selkeästä painemittarista.

Laitteessa on kiskopidike, jonka ansiosta se voidaan asentaa IVA-kiskoon, seinäpidikkeeseen sekä pystytelineeseen.
Poseidon-imulaitteen yksinkertainen rakenne helpottaa sen puhdistusta ja sen sisäosat on täysin koteloitu.

Tekniset tiedot
Suurin imuteho: -80 kPa
Työpaine: 4,0 – 8,0 bar
Mitat (L X K X S): 222 x 205 x 110 mm
Paino: 1,7 kg


Tuote täyttää seuraavat standardit:
EN ISO 9170-1, EN ISO 7396-1, EN ISO 19054,
EN ISO 5359, EN ISO 10079-3, EN 837-1 ja EN 1041.

Katso myös nämä tuotteet

Imupullot Laitekärry N2O Pidike Korit

Woikosken laatujärjestelmä

Woikosken laatujärjestelmä, joka sisältää teollisten-, lääkkeellisten-, elintarvike-, erikois- ja nestekaasujen valmistuksen, täytön sekä jakelun, on saanut ISO 9001:2015 sertifikaatin. Standardi takaa laadukkaan toiminnan kaikilla Woikosken eri osa-alueilla.

Copyright ©2020 Oy Woikoski Ab. Kaikki oikeudet pidätetään, all rights reserved.