Takaisin asiakaskokemuksiin
Oy Pyroman Finland Ltd.Woikoski

27.05.2020

Pyroman arvostaa Woikosken joustavaa palvelua

Aina olemme saaneet Woikoskelta joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua, joka on meille tärkeää

Kukapa ei muistaisi Lordin esityksen näyttäviä pyrotehosteita Ateenan voittoisissa Euroviisuissa. Tehosteet suunnitteli ja toteutti Oy Pyroman Finland Ltd., joka kuuluu alansa ehdottomiin valioihin maailmalla.

Markku Aallon perustama ja omistama yritys tunnetaan myös huippuluokan ilotulituksista ja pyromusikaaleista. Pyroman on kilpaillut musiikki-ilotulituksissa Ukrainassa, Filippiineillä sekä Japanissa sijoittuen parhaimmillaan toiseksi 12:n osallistujamaan joukossa. Aalto on lisäksi tehnyt tehostetuotannon monissa Euroviisuissa, kuten kevään 2016 Euroviisuissa Tukholmassa.

Pyromanin ja Woikosken yhteistyö on jatkunut jo pitkästi yli kymmenen vuotta. Woikoskelta Pyroman hankkii hiilidioksidia ja nestekaasua. Hiilidioksidilla tehdään esimerkiksi lavan pinnassa leijailevaa raskassavua sekä näyttäviä savupatsastehosteita, jotka saattavat nousta kymmenenkin metrin korkeuteen. Myös konfetit eli värikäs paperisilppu laukaistaan ilmaan hiilidioksidin voimalla.

Pyromanin näytössuunnittelija ja pyroteknikko Teppo Hakkarainen on oppinut arvostamaan Woikosken joustavaa asiakaspalvelua.

- Tällä alalla asiat tapahtuvat todella nopeasti. Eteen on tullut esimerkiksi tilanteita, joissa Suomeen on tullut iso ulkomainen artisti, ja tuotanto on unohtanut tilata kaasut. Silloin on jouduttu venymään puolin ja toisin, mutta aina olemme saaneet Woikoskelta joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua, joka on meille tärkeää, Hakkarainen toteaa.

Pyroman tietää, että tinkimättömällä ammattitaidolla tehty työ tuo tulosta. Yhtiön pyrotehosteisiin luottavat niin Euroviisu-järjestäjät kuin lukemattomat muut tapahtumajärjestäjät Suomessa ja ulkomailla.

EDM-artistit uusi hiilidioksidin suurkuluttaja

Hiilidioksidin kulutus pomppasi jyrkästi ylöspäin joitakin vuosia sitten Electronic Dance Musicin (EDM) myötä. Ibizan yökerhoista levisi eri puolille maailmaa ilmiö, jossa yleisön yläpuolelle laukaistiin hiilidioksidipatsaita, joilla on visuaalisuuden lisäksi viilentävä vaikutus.

- EDM on genre, jossa DJ tarvitsee ympärilleen paljon visuaalisuutta. Pyrotehosteiden ja ilotulitteiden lisäksi tärkeässä roolissa ovat muun muassa LED-screenit, valot ja laserit. Olemme tehneet hyvin pitkälle kaikki Suomen isot EDM-showt, kuten Weekend Festivalin ja Summer Soundin. Esimerkiksi viime vuonna käytimme ennätysmäärän hiilidioksidia, Hakkarainen jatkaa.

Takaisin asiakaskokemuksiin