Takaisin asiakaskokemuksiin
Amec Foster Wheeler Energia OyEWMwoikoski

20.01.2020

Syöttöhäiriöt ratkesivat EWM:n vetävällä hitsauspolttimella

Woikoskelta ollaan aktiivisia, he kuuntelevat toiveita sekä etsivät ratkaisuja meidän tarpeisiimme.

Amec Foster Wheeler Energia Oy on erikoistunut edistykselliseen höyrykattila- ja savukaasunpuhdistusteknologiaan sekä niihin liittyviin palveluihin. Yrityksen ydinosaamista ovat leijukerrosteknologia ja erityisesti kiertopetikattilat. Korkealaatuisessa tuotannossa on keskeistä henkilöstön osaaminen yhdistettynä terävimpään teknologiaan ja kehittyneeseen välineistöön. Viime vuoden lopulla Woikoski toimitti yhtiölle EWM:n vetävän hitsauspolttimen.
- Silloin kun MIG-hitsataan runsaasti kromia ja nikkeliä sisältävillä hitsauslangoilla, hitsauskoneisiin tulee erittäin herkästi langan syöttöhäiriöitä. Tämä luonnollisesti vaikuttaa työn sujuvuuteen, kertoo Service-toimintojen valmistuksen työnjohtaja Jukka Asikainen Amec Foster Wheeler Energian Varkauden toimipisteestä.

"Merkittävä parannus"

Syöttöhäiriöiden vähentämiseen haettiin ratkaisua EWM:n vetävästä hitsauspolttimesta, jossa on integroituna langan syöttöpyörät.
- Ensimmäiset testit uudella hitsauspolttimella on nyt tehty. Niiden perusteella voi sanoa, että kyseessä on todella merkittävä parannus. Käytännössä olemme päässeet kokonaan irti syöttöhäiriöistä ja hitsarit ovat kehuneet, että uuden polttimen ansiosta he voivat keskittyä nyt varsinaiseen työhönsä. Häiriöttömyys vaikuttaa positiivisesti myös kustannustehokkuuteen, Asikainen sanoo. Hyvien kokemusten myötä yhtiö on hankkimassa Varkauteen lisää samanlaisia laitteita.
- Niiden hankintahinta on hieman korkeampi mutta katsoimme hyödyt niin suuriksi, että investointi kannattaa tehdä, Asikainen toteaa ja antaa kiitosta myös Woikosken palvelulle.
- Yhteistyömme alkoi isossa mittakaavassa vuonna 2012, jolloin vaihdoimme laajasti uuteen EWM:n konekantaan. Woikoskelta ollaan aktiivisia, he kuuntelevat toiveita sekä etsivät ratkaisuja meidän tarpeisiimme.

 
 
Takaisin asiakaskokemuksiin