Woikoski Nordic Welding Expo -messuilla 19.-21.3.2024

Woikoski on mukana Tampereella Nordic Welding Expo -messuilla tiistaista torstaihin 19.-21.3.2024. Löydät meidät osastolta A 601 - tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme, uutuuksiin ja palveluihimme!

Tiesithän, että pääset messuille ilmaiseksi, jos rekisteröidyt messukävijäksi etukäteen Tampereen Messujen verkkosivulla.

Rekisteröidy kävijäksi täällä
 

Messujen osoite navigaattoria varten

Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, Tampere

Tutustu messutuotteisiimme

Woikosken messuosastolla A 601 voit tutustua saksalaisen EWM:n laadukkaisiin hitsauslaitteisiin. Löydät osastoltamme myös sveitsiläisen Optrelin suojaimet hitsaukseen ja hiontaan. Sekä EWM:n että Optrelin edustajat ovat mukana messuosastollamme.

Woikosken valikoimista löydät mm. huippulaadukkaat hitsauslaitteet, hitsauskaasut ja kaasuverkostot sekä hitsaustarvikkeet.

Messujen aukioloajat

Tiistaina 19.3. klo 9-17
Keskiviikkona 20.3. klo 9-17
Torstaina 21.3. klo 10-16

Tule tutustumaan etukäteen uutuuksiin osastollamme A 601!

EWM:n RMT-savuimupoltinsarja yhdessä XQvac-savukaasuimurin kanssa poistaa haitalliset päästöt ja myrkylliset kaasut niiden syntypaikassa, suoraan valokaaressa. Savuimupoltinta käytetään yhdessä savukaasuimurin kanssa. Optrelin Helix pure air varmistaa puhtaan ilman hitsauskypärässä. Puhdas ja raikas ilma ohjataan suoraan kypärään, missä se kiertää pään ympärillä suojaten täydellisesti ja pitäen samalla pään alueen miellyttävän viileänä. Tule messuille tutustumaan uutuuksiin!

Haluatko tehostaa hitsausprosessia?

Tehosta hitsausprosessia kaasulinjastolla ja oikeilla valinnoilla! Voit parantaa hitsausprosessin tuottavuutta ja tehokkuutta kaasulinjaston avulla. Silloin sinun ei tarvitse tuhlata aikaa hitsauskaasupullojen vaihtoon kesken työn. Woikoski tarjoaa asiantuntijuutta kaasulinjastojen suunnitteluun, piirustuksiin, asennuksiin ja ylläpitoon. Meiltä saat myös linjastojen kattavat kunnossapito-, huolto- ja analysointipalvelut.

Tule messuilla juttelemaan osastollemme A 601 kaasuverkostoista! 

Tutustu esitteisiimme

Lue lisää tuotteistamme verkkosivumme esitteistä. Voit myös ladata esitteet PDF-muodossa itsellesi.

Tutustu esitteisiin

 

Tulossa uutuuksia henkilösuojaukseen hitsauksessa:

EWM Savuimupoltin, EWM XQVac ja Optrel helix pure air

Uutuuksia EWM:ltä! RMT-savuimupoltinsarja ja XQvac-savukaasuimuri
Uutuuksia! RMT-savuimupoltinsarja yhdessä XQVac-savukaasuimurin kanssa suojelee terveyttäsi Savuimupoltin yhdessä savukaasuimurin kanssa poistaa haitalliset päästöt ja myrkylliset kaasut niiden syntypaikassa, suoraan valokaaressa.
Uutuudet apuna henkilösuojauksessa, tutustu!
Helix pure air
Tulossa uutuus! Optrel helix pure air varmistaa puhtaan ilman hitsauskypärässä Puhtaan ja raikkaan ilman virtaus ohjataan suoraan kypärään, missä se kiertää pään ympärillä, suojaten täydellisesti ja pitäen samalla pään alueen miellyttävän viileänä. Tämä tekee helix pure airista ensimmäisen laatuaan helix-perheessä.
Tutustu uuteen helix pure airiin!
EWM:n hitsauskoneet
Laadukkaat EWM:n hitsauskoneet ja -polttimet Woikoskelta saat huippulaadukkaat, saksalaisen EWM:n valmistamat hitsauslaitteet ja -polttimet kaikkeen hitsaukseen, onpa tarve sitten satunnainen tai koko konepajan koneistaminen.
Tutustu koneisiin ja polttimiin
optrel
Sveitsiläisen Optrelin kypärät hitsaukseen ja hiontaan Woikosken monipuolisesta tuotevalikoimasta loydät Optrelin huippulaadukkaat tuotteet hienkilösuojaukseen teollisuudessa.
Tutustu Optrelin tuotteisiin
Kaasukeskukset ja -linjastot
Tehosta hitsausprosessia kaasulinjastolla ja oikeilla valinnoilla Paranna hitsausprosessin tuottavuutta ja tehokkuutta kaasulinjaston avulla. Silloin sinun ei tarvitse tuhlata aikaa hitsauskaasupullojen vaihtoon kesken työn. Woikoski tarjoaa asiantuntijuutta kaasulinjastojen suunnitteluun, piirustuksiin, asennuksiin ja ylläpitoon. Meiltä saat myös linjastojen kattavat kunnossapito-, huolto- ja analysointipalvelut.
Lue lisää kaasuverkostoista
Hitsauksen suojakaasut
Suojakaasut hitsaukseen Konepajateollisuuden kovassa kilpailutilanteessa toiminnan tehokkuus ja tuottavuus ovat elintärkeitä menestyksen turvaamiseksi. Hitsaus on valmistusprosessin osa, jolla lopputuloksen kannalta on suuri merkitys. Tällöin hitsaussuojakaasujen merkitys osana laadukasta, tuottavaa ja taloudellista hitsausjärjestelmää korostuu.
Lue lisää suojakaasuista

Wemasto Oy arvostaa Woikosken toimintavarmuutta

Woikosken asiakaskunta on laaja, palvelemme teollisuuden laajaa sektoria, elintarviketeollisuutta, lääkkeellisiä asiakkaita, kuten sairaanhoitopiirejä, sairaaloita, terveyskeskuksia, laboratorioita ym., samoin kuin tutkimuslaitoksia ja oppilaitoksia. Näiden lisäksi palvelemme yksityisasiakkaita jälleenmyyjiemme kautta.

Wemasto on pitkän linjan perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konepajapalveluita sekä rakentaa yleisempien nesteiden ja kaasujen jakeluverkkoja.

Lue Wemaston tarina alta!

Lue lisää