Takaisin listaukseen

18.09.2023

Woikoski – Suomen kotimaisin kaasuyhtiö

Avainlippu-tunnuksesta tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Woikosken tuotteille ja palveluille liehuu avainlippu.

Woikoski on perustettu yli 140 vuotta sitten ja olimme Suomen ensimmäinen teollisuuskaasujen tuottaja. Olemme ylpeitä kotimaisista korkealaatuisista tuotteistamme. Vielä enemmän meille merkitsee tapa, jolla niitä teemme. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kannamme vastuuta oman toimintamme vaikutusten lisäksi ympäristöstä sekä siitä, mitä jätämme tuleville polville. Perheyrityksenä katseemme onkin aina sukupolvissa, jotka tulevat jälkeemme.

Kaasuillemme liehuu suomalaisen laadun takeena Avainlippu-tunnus.

Avainlipputunnuksen ovat saaneet kaasut:

 

Suomalaista ammattitaitoa

Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt myös Woikosken palveluille avainlipun. Avainlipun kriteereinä palveluille ovat mm. yrityksen kotimainen omistus ja pääkonttori Suomessa. Woikoski työllistää Suomessa yli 200 henkilöä kuudella eri toimipisteellä ja pääkonttorimme sijaitsee Voikoskella.

Kuten kaikki muutkin Avainlippu-yritykset, mekin olemme sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuusperiaatteisiin. Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritykset luovat työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. Ne huomioivat tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden sekä tukevat työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Avainlippu-tunnus auttaakin valitsemaan suomalaisen, vastuullisen vaihtoehdon.

Onhan siinä avainlippu? – Meillä on.
 

 

Takaisin listaukseen