Arkipyhistä johtuvat poikkeavat kuljetusaikataulut

Arvoisa asiakkaamme,

Siirrymme 1.1.2020 alkaen uuteen toiminnanohjausjärjestelmään. Jotta siirtyminen järjestelmästä toiseen onnistuu, kaikkien pakattujen kaasujen (pullot, kannut, dewarit, minikontit, tarvikkeet) toimituksissamme on myynti- ja toimituskatko, jonka aikana inventoimme kaikki uuteen järjestelmään siirrettävät tuotteet ja pullot. Jälleenmyyntipisteiltämme ei ole myöskään kaasumyyntiä tuona aikana. Katko ei koske autosäiliö- tai putkitoimituksia.

Vuoden 2019 viimeiset asiakastoimitukset ja palautukset pakatuilla tuotteillamme ajetaan 20.12., myynti ja kuljetukset jatkuvat jälleen normaaliaikataulujen mukaisesti 3.1.2020.

Pyydämme huomioimaan myynti- ja toimituskatkon ja tarkastamaan, että kaukovalvonnassa olevat patteri-ja pullokaasukeskukset ovat täynnä, sekä tilaamaan kaikki pakattujen kaasujen tuotteet ajoissa sekä tilaamaan määrän, jolla selviätte kyseisen ajankohdan yli. Tallennamme ylimääräisinä tilattaville tuotteille vuokravapautta, joten mainitsettehan siitä tilauksen yhteydessä. Kaasun hinta veloitetaan näistä normaalin sopimuksenne mukaisesti. Toivomme teidän myös palauttavan tyhjiä pulloja mahdollisimman paljon täyttöön tehokkaan pullokierron varmistamiseksi. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa!
Mikäli teillä herää kysymyksiä, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@woikoski.fi, p. 040 166 2023

Arkipyhät

Arkipyhät aiheuttavat poikkeavan kuljetusaikataulun kaasutoimituksissamme, emmekä toimita kaasuja arkipyhinä pois lukien hätätoimitukset. Pyydämme huomioimaan tämän kaasutilauksia tehdessänne ja tekemään tilauksenne ennakoiden edeltävälle tai seuraavalle sovitulle ajopäivälle. Pyydämme jättämään tilauksenne kaksi arkipäivää ennen seuraavaa ajolistan mukaista ajopäiväänne klo 12 mennessä.

Kaasutoimituksissamme on katkos seuraavien arkipyhien vuoksi:

 Itsenäisyyspäivä  perjantai 6.12.
 Jouluaatto  tiistai 24.12.
 Joulupäivä  keskiviikko 25.12.
 Tapaninpäivä  torstai 26.12.
 Uudenvuodenpäivä  keskiviikko 1.1.
Loppiainen  maanantai 6.1.

 

 

 

 

 

Tilauspalvelumme on auki normaalisti arkipyhää edeltävänä arkipäivänä klo 8-16. Tilaukset on jätettävä 2 arkipäivää ennen seuraavaa ajolistan mukaista toimituspäivää. 

  • Toimituskatkon aiheuttamasta ruuhkasta johtuen pyrimme siirtämään toimituksia edeltäville tai seuraaville sovituille ajopäiville.

Mikäli teillä on kysyttävää, olettehan yhteydessä omaan palvelukanavaanne.

 

Medical Asiakaspalvelu

Vastaanotamme lääkekaasu- ja sairaalatarviketilauksesi ja vastaamme niihin liittyviin kysymyksiin.
tilaukset.medical(at)woikoski.fi / 045 788 15404

 

Tilauspalvelu

Vastaanotamme teollisen kaasu- ja hitsaustarviketilauksesi ja vastaamme tilauksiin liittyviin kysymyksiin.
tilaukset
(at)woikoski.fi / 045 788 15401

 

Kaasujen hätätoimitukset

Vastaanotamme kaasujen hätätoimitustilauksia pyhäpäivinä ja arkisin klo 16.00-08.00
040 591 0474