Pakattujen kaasujen hankinta

Woikoski toimittaa kaasua sekä nestemäisessä muodossa että kaasuna. Kaasu toimitetaan säiliötoimituksina, pakattuina tai putkitoimituksina. Pakattuja kaasuja on saatavana vuokrapakkauksissa pulloissa, pattereissa, minikonteissa ja AWOcyl-vaihtokaasupulloissa.

Vuokraus

Vuokraamme kaasupulloja, pullopattereita ja minikontteja. Vuokra-ajat ovat 1 vuosi, 3 vuotta, 5 vuotta tai 8 vuotta. Vuokra maksetaan kokonaan vuokrasuhteen alkaessa. Mikäli sopimusta ei uusita vuokrasopimuskauden päättyesssä eikä pulloa palauteta, laskutus muuttuu päivävuokraperusteiseksi.

Vaihtokaasupullot

AWOcyl-vaihtokaasupullo on hyvä vaihtoehto silloin kun kaasun tarve on epäsäännöllistä mutta edellyttää, että sitä on aina saatavilla. AWOcyl-pullojen koko on 10 litraa ja kaasuvaihtoehdot ovat asetyleeni, hajuhappi, argon ja SK-18.

Kaasulajia ei vuokra-aikana voi vaihtaa eikä tätä ns. ikuisuuspulloa saa luovuttaa tai siirtää kolmannelle osapuolelle. Vaihtokaasupullon hankintahinta sisältää kaasun, siirtokustannuksen ja pullon ikuisen vaihto-oikeuden. Vuokra-aikana maksat vain kaasun ja siirtokustannuksen.

Omistuspullot

Kaasupulloja voi myös ostaa omaksi. Myymme uusia ja käytettyjä kaasupulloja katsastettuina ja täytettyinä.

Pullopattereiden käyttöönotto

Woikoskella on kahdenlaisia kaasupullopattereita. Lue alta ohje, miten pullopatterit otetaan käyttöön.

Pullopattereiden ohje

Täyttö- ja katsastus

Tilauksesta täytämme myös asiakkaiden omia kaasupulloja.
Kaasupullot pitää myös katsastaa määräajoin, lue lisää katsastuksesta alta

Kaasupullojen katsastus

Woikosken täyttö- ja katsastusajat omistuspulloille

  • Täyttö perus ilmakaasut: maks. 1 kk
  • Täyttö asetyleeni, ilma, ilokaasu, helium, erikoiskaasut: maks.2 kk
  • Katsastus kaikki kaasut: maks.4 kk

Omistuspullon toimittaminen täyttöön ja katsastukseen

Asiakas voi toimittaa omistuspullon lähimmälle Woikosken jälleenmyyntipisteelle. Toimitusasiakkaat voivat tilata noudon pulloille esim. vuokrapullojen toimituksen yhteyteen Woikosken tilauspalvelusta klo 8-15.30 p. 040 166 2023 tai tilaukset@woikoski.fi. 

Mitä katsastuksessa pullolle tehdään?

  • Kaasupullon raepuhallus ja maalaus
  • Pullon sisäpuolinen tarkistus ja koeponnistus
  • Pullon venttiilin uusiminen, myös suojakupu uusitaan
  • Ilmakaasupullon huuhtelu täytettävällä kaasulla ennen varsinaista täyttöä, jotta pullon sisälle ei jää huoneilmaa. Asetyleenipulloa ei huuhdella, mutta pullon sisällä oleva massa imeytetään asetonilla.