Pakattujen kaasujen hankinta

Woikoski toimittaa kaasua nestemäisessä sekä kaasu muodossa. Kaasu toimitetaan säiliötoimituksina, pakattuina sekä putkitoimituksena. Pakattuja kaasuja on saatavana vuokrapakkauksissa pulloissa, pattereissa, minikonteissa sekä AWOcyl-vaihtokaasupulloissa.

Vuokraus

Vuokraamme kaasupulloja, pullopattereita ja minikontteja. Vuokra-ajat ovat 1 vuosi, 3 vuotta, 5 vuotta tai 8 vuotta. Vuokra maksetaan kokonaan vuokrasuhteen alkaessa. Mikäli sopimusta ei uusita vuokrasopimuskauden päättyesssä eikä pulloa palauteta, laskutus muuttuu päivävuokraperusteiseksi.

Vaihtokaasupullot

AWOcyl-vaihtokaasupullo on hyvä vaihtoehto silloin, kun kaasun tarve on epäsäännöllistä, mutta edellyttää että sitä on aina saatavilla. AWOcyl-pullojen koko on 10 litraa ja kaasuvaihtoehdot ovat asetyleeni, hajuhappi, argon ja SK-18.

Kaasulajia ei vuokra-aikana voi vaihtaa eikä tätä ns. ikuisuuspulloa saa luovuttaa tai siirtää kolmannelle osapuolelle. Vaihtokaasupullon hankintahinta sisältää kaasun, siirtokustannuksen ja pullon ikuisen vaihto-oikeuden. Vuokra-aikana maksat vain kaasun ja siirtokustannuksen.

Omistuspullot

Kaasupulloja voi myös ostaa omaksi. Myymme uusia ja käytettyjä kaasupulloja katsastettuina ja täytettyinä.

Täyttö

Tilauksesta täytämme myös asiakkaiden omia kaasupulloja.

Kaasupullot pitää katsastaa määräajoin, lue lisää katsastuksesta alta

Kaasupullojen katsastus